1e Verdieping

1everdieping2

Slaapkamers Groepsaccommodatie

De zeven slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, te bereiken via de centrale hal. Alle kamers zijn goed geïsoleerd, waardoor u optimaal kunt genieten van uw nachtrust. Zes van de zeven vertrekken beschikken over een eigen douche, wastafel en toilet; de zevende heeft een badkamer op de begane grond. Uiteraard is het mogelijk het aantal bedden per kamer aan te passen, of om kinderbedjes bij te plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u behoefte aan meer ruimte? De Schansehoeve biedt de mogelijkheid om twee extra slaapkamers (Kamer 8 en/of 9) bij te huren. Deze ruimten bevinden zich eveneens op de eerste etage.

Met een speciale stoellift zijn de vertrekken op de eerste verdieping ook bereikbaar voor gasten die slecht ter been zijn. Indien u hier gebruik van wilt maken, geef dit dan bij de reservering aan.

Kamers Bed & Breakfast

Naast een groepsaccommodatie beschikt De Schansehoeve over twee kamers op basis van bed & breakfast. Deze vertrekken (kamer 8 en 9) zijn luxe ingericht en bieden u maximaal comfort én privacy. In beide kamers vindt u twee eenpersoons boxsprings, een badkamer met douche en toilet, en een kleine keuken. In principe zijn deze kamers bedoeld voor twee personen, maar uitbreiding naar vier tot zes is mogelijk. Ook kunnen extra kinderbedjes worden bijgeplaatst.

Uiteraard verzorgt De Schansehoeve ’s ochtends uw ontbijt, bestaande uit heerlijke broodjes en specialiteiten uit het Land van Maas en Waal. Indien u dat beter past, kunt u ook uw eigen ontbijt verzorgen.

Comments are closed.

© Groepsaccommodatie - De Schansehoeve - Alphen - West Maas en Waal - Betuwe - 0487-562207
Website Realisatie - Lagardesign