Wandelroutes

Wandelroutes

Onderstaande wandelroutes zijn terug te vinden in de verschillende boekjes die worden aangeboden op:
http://www.rivierenland.nl/nl-nl/praktische-informatie/webshop.aspx


Kastelen West-Betuwe

Langs kastelen West-Betuwe: tien wandelroutes. De wandelroutes – in een boekje – komen langs tien plaatsen in en om de West-Betuwe waar niet alleen veel fruitbomen staan, maar ook prachtige middeleeuwse kastelen.


Fiets-wandelroutes Lingewaal

Boekje met vijf wandelingen door Lingewaal met verschillende thema?s zoals historie en cultuur, natuur, flora en fauna. Een combinatie van de wandelingen is ook als fietsroute te doen.


GPS V3H

U gaat op een bijzondere manier de Vesting3hoek als onderdeel van de Hollandse Waterlinie verkennen! Met behulp van GPS (Global Positioning System) worden satelliet signalen opgevangen en geeft de ontvanger via een pijl de richting van de route aan. Er zijn vijf verschillende wandelroutes waardoor u naar eigen inzicht een korte, langere of zelfs meerdaagse route kunt wandelen.


LAW Lingepad

Door Rivierenland lopen diverse lange afstandswandelingen (LAW?s). Het Lingepad is de Betuwe op haar best, vooral in het voor- en najaar als de fruitbomen het beeld bepalen. Vanaf de dijken en in de uiterwaarden is er vaak een schitterend zicht op de rivieren waar met name het westelijke deel van de Linge een lust voor het oog is.


LAW Maarten van Rossumpad

Door Rivierenland lopen diverse lange afstandswandelingen (LAW?s). Wie het 308 kilometer lange Maarten van Rossumpad volgt, treedt in de voetsporen van krijgsheer Maarten van Rossum. Zijn sporen bestaan uit kastelen, burchten en jachtterreinen. Natuurlijk is de rijkdom aan diverse natuurgebieden op deze route minstens zo belangrijk.


LAW Waterliniepad

Door Rivierenland lopen diverse lange afstandswandelingen (LAW’s). Het Waterliniepad (180 km) is een nieuwe wandeling langs de verdedingswerken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. U zult ontdekken dat de Waterlinie uit meer dan alleen forten bestaat.


Struinpakket

Struinen langs de Waal! Maak een unieke wandeling door de uiterwaarden van de waal.

Comments are closed.

© Groepsaccommodatie - De Schansehoeve - Alphen - West Maas en Waal - Betuwe - 0487-562207
Website Realisatie - Lagardesign