Bezoekerscentra

BEZOEKERSCENTRA

De Grote Rivieren
Langestraat 38
6624 AB Heerewaarden
Tel: 0487-572831
http://www.bcdegroterivieren.nl/

Daar waar de Maas en Waal elkaar op korte afstand naderen, midden in het natuurontwikkelingsgebied Fort Sint Andries is Bezoekerscentrum De Grote Rivieren gelegen. Onder het motto van de Gelderse Bezoekerscentra ‘wie hier binnen kijkt, ziet buiten meer’ is het Bezoekerscentrum een bron van informatie en inspiratie voor een ieder die het Rivierengebied gaat verkennen


Wijngaard De Kleine Heerlijkheid
Aspert 1
6631 KS Horssen
Tel: 0487-54172
http://www.kleineheerlijkheid.nl/

De Kleine Heerlijkheid: een heel bijzonder en gevarieerd bedrijf! U bent van harte welkom met groepen vanaf twintig personen om tijdens een rondleiding de wijngaard en de escargotteelt te bezichtigen. Ook kunt u na afloop de wijnen proeven en deelnemen aan een huifkar-tocht of een gezellig spelletje Jeu de Boules spelen.


De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD Appeltern
Tel: 0487-541732
http://www.appeltern.nl/nl

De Tuinen van Appeltern is het enige objectieve tuinideeënpark in Nederland met interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends. Een gezellig dagje uit.


Kasteel Hernen
Dorpsstraat 40
6616 HA Hernen
http://www.glk.nl

Een tot de verbeelding sprekend kasteel en bekend als filmlocatie voor de tv-serie Floris. U kunt de sfeer van de oude stenen van dit prachtige kasteel zelf proeven, omdat de vertrekken niet ingericht zijn. In de toren zijn de meer dan 500 jaar oude dakbalken aan te raken.

Comments are closed.

© Groepsaccommodatie - De Schansehoeve - Alphen - West Maas en Waal - Betuwe - 0487-562207
Website Realisatie - Lagardesign